Overkappingen

Een overkapping is een extensie van uw leefruimte.

Een weldaad van luxe waar u met het licht, de temperatuur en zelfs de regen kunt “spelen” zoals u dat wenst.
Deze parels zijn oneindig uit te breiden met bijvoorbeeld glazen schuifdeuren, LED verlichting, heaters en screens rondom, zelfs speakers zijn een mogelijkheid waardoor u het hele jaar door en zelfs 24/7 kunt genieten van het ultieme luxe gevoel.

Met kantelbare lamellen in het dak kunt u de zon laten schijnen waar het u uitkomt of juist weren en mocht het onverhoopt gaan regenen kunt u het dak gewoon sluiten en droog uw plezier voortzetten, wordt het donker dan kunt u met de LED verlichting spelen en mocht het kouder worden dan maken de heaters het aangenaam warm tot in de late uurtjes.

Ook textiele overkappingen zijn  mogelijk waar u een doek laat uitrollen in permanente geleiders die op hun beurt weer op (al dan niet) verstelbare palen rusten.

Deze zijn ook uit te voeren met screens, heaters, speakers en LED verlichting.

Kortom ultiem genot, luxe en comfort.

Rem zonwering presenteert het aluminium lamellendak overkapping van Surma

aluminium lamellendak

Starry-starry-night!!! In het hart van de tuin, waar zonnestralen dansen, Schittert een innovatie die de natuur omarmt. Een elektrisch kantelbaar aluminium lamellendak, Een ode...

Stratto stretch gespannen zeildak

Stratto stretchdak

Stretch-it-out!!! Waanzinnig, prachtig, geweldig, ultiem, ongekend en ga zo maar door. Zijn zo maar een paar woorden die je spontaan te...