Over REM Zonwering

In 1994 ben ik begonnen als filiaalhouder in de zonwering met totaal geen ervaring maar volop interesse.

Al doende leert men (met vallen en opstaan).

Als filiaalhouder hield ik me voornamelijk bezig met verkoop, advisering, inkoop en voorraadbeheer

Montages verliepen via een montagebedrijf waar ik als filiaalhouder veel klachten over ontving, hierop ben ikzelf naar de klanten toegegaan en heb de problemen opgelost en de gemaakte fouten verholpen. Hierop dacht ik dan kan ik het beter zelf doen en ben dus in de avonduurtjes en de weekenden de montages en reparaties maar zelf gaan uitvoeren bij de klanten. (Totaal onervaren en ook niet technisch onderlegd of opgeleid) heb ik dan ook diverse malen mijn neus gestoten en ja ook fouten zijn er in die periode gemaakt.

Vervolgens ben ik als monteur aan het werk gegaan onder de vleugels van een zeer ervaren monteur met meer dan 30 jaar ervaring op montagegebied die mij veel heeft geleerd maar ook veel afgeleerd aangezien ik mijzelf bepaalde dingen verkeerd had aangeleerd, hier ben ik jarenlang opgeleid tot een volwaardig hoofdmonteur met passie voor de zonwering en oog voor de klanten.

In latere stadia heb ik voor verschillende zonweringbedrijven gewerkt als verkoper, filiaalhouder, monteur, hoofdmonteur en servicemonteur. Hierdoor ben ik in contact gekomen met de meest uiteenlopende situaties en heb moeten werken met heel veel verschillende soorten, modellen en merken. Dit heeft mij verder geholpen en de nodige expertise, handigheid en kennis opgebracht.

Het viel op. De zonwering is best een klein wereldje daarmee bedoel ik te zeggen dat men elkaar over het algemeen aardig kent. Ook mijn naam kreeg steeds meer bekendheid en men wist op steeds meer plekken wie ik was en ik werd dan ook vaak gevraagd om advies van zowel klanten als collega’s en zelfs ook concullegas.

Via montagebedrijven gespecialiseerd in zonwering heb ik voor vele verkooppunten en merken gewerkt zo heb ik in aardig wat delen van het land gemonteerd uit uiteenlopende prijssegmenten. Echt van knutselpakketten tot absoluut topsegment heb ik gemonteerd, service verleend en gerepareerd indien dit nodig was. (ja ook bij een topsegment zonnescherm kan weleens iets kapot gaan of fout geassembleerd zijn en hier kom ik met mijn ervaring de hoek om kijken.)

Tegenwoordig wordt ik nog steeds regelmatig benaderd door oud-collega’s alsmede totaal onbekenden voor mij die via-via bij mij terecht komen met de meest uiteenlopende vragen en/of problemen die zij tegenkomen. Over het algemeen kan ik diegene via de telefoon of met beeldbellen verder helpen met hun probleem zodat zij verder kunnen, ook via bijvoorbeeld marktplaats heb ik dit meerdere malen bewerkstelligd en mede hierdoor heb ik daar dan ook louter 5 sterren beoordelingen ontvangen op een alias (Sunny) (inmiddels meer dan 140 5-sterren beoordelingen.) Deze ontvang je niet zomaar, hier moet je wel de klant voorop stellen (iets wat ik sowieso altijd voor ogen heb gehad.)

Zie ook mijn huidige score op Trustoo waar REM in zeer korte tijd tot een TOPPRO 2023 werd uitgeroepen met een score van 9,9 wederom gebaseerd op echte reviews van echte klanten.

Door de ruime ervaring met verschillende leveranciers en producenten ben ik inmiddels bekend geraakt met o.a. de hieronder vermelde merken, waar er ongetwijfeld nog een paar ontbreken, ook reparaties aan andere merken zijn over het algemeen geen enkel probleem.

Een greep uit de bedrijven waar REM montagewerkzaamheden voor heeft uitgevoerd

Hier onder een aantal van de merken waar REM zonwering o.a. mee gewerkt heeft.

De merken die wij u kunnen leveren met veel trots en plezier.

Blog met scrablle letters

U leest hier onze blogs

Hier kunt u de blogs van Rem zonwering vinden,heeft u belangstelling ineen bepaald onderwerp? Laat het ons gerust weten.