Serrezonweringen

Serrezonwering

Serrezonwering

Nu bij Rem zonwering: Serrezonwering Ultiem gemak, comfort en luxe…

Serrezonwering is echt een geweldig product, d.m.v. een gespannen doek dat vlak boven of onder het glas (of polycarbonaat) van uw overkapping of serre in/ of uitrolt.

Een Serrezonwering hangt aan, of staat op zijn pootjes (steunen) en wordt d.m.v. een handige afstandsbediening in of uit gerold.

Timers, wind- en lichtsensoren zelfs een app bediening is mogelijk zodat het scherm vanaf de hele wereld bediend kan worden.

Dit kan handig zijn als het thuis erg warm wordt terwijl u er niet bent of als er een storm voorspeld is, u het scherm veilig omhoog kunt sturen.

Lekker groen bezig…

In een serre is een serrezonwering onmisbaar om de zon te weren en de temperatuur te reguleren in elke situatie waar de zon via het (glazen) dak binnenkomt.
Het werkt beschermend voor u en uw kostbare interieur tegen schadelijke straling van de zon. Ook heeft het een isolerende werking als het buiten kouder is kunt u de warmte beter vasthouden in de onderliggende ruimte zodat het langer lekker aangenaam blijft in de serre of overkapping. Kortom beter voor het klimaat, uw portemonnee, het interieur, uw naasten en U.

Verschil moet er wezen…

Rem zonwering werkt uitsluitend met hoge kwaliteitsproducten en montagematerialen dus ook qua serrezonwering.

Op deze wijze kunnen wij ook garanderen dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen ook qua montage bent u verzekerd van een geweldig werkend product waar u nog vele jaren plezier van zult hebben. Onze klantervaringen spreken voor zich, niet voor niet zijn wij De REM op uw zon!!!

Rem zonwering, 100% klanttevredenheid!!!

Impressies

Bekijk onze producten

Bekijk onze productcategoriën

Markiezen

Markiezen

Overkappingen

Overkappingen

Pergola zonwering

Pergola zonwering

Rolluiken

Rolluiken

Screens

Screens

Serrezonwering

Serrezonwering

Terrasschermen

Terrasschermen

Uitvalschermen

Uitvalschermen

Blog met scrablle letters

U leest hier onze blogs

Hier kunt u de blogs van Rem zonwering vinden,heeft u belangstelling ineen bepaald onderwerp? Laat het ons gerust weten.