Serrezonwering

Ultiem gemak, comfort en luxe…

Serrezonwering is een geweldig product, d.m.v. een gespannen doek dat vlak boven of onder het glas (of polycarbonaat) van uw overkapping of serre in/ of uitrolt.

Het product hangt aan, of staat op zijn pootjes (steunen) en wordt d.m.v. een handige afstandsbediening in of uit gerold

Timers, wind- en lichtsensoren zelfs een app bediening is mogelijk zodat het scherm vanaf de hele wereld bediend kan worden.

Dit kan handig zijn als het thuis erg warm wordt terwijl u er niet bent of als er een storm voorspeld is, u het scherm veilig omhoog kunt sturen.

Lekker groen bezig…

Een serrezonwering is onmisbaar om de zon te weren en de temperatuur te reguleren in elke situatie waar de zon via het (glazen) dak binnenkomt.
Het werkt beschermend voor u en uw kostbare interieur tegen schadelijke straling van de zon. Ook heeft het een isolerende werking als het buiten kouder is kunt u de warmte beter vasthouden in de onderliggende ruimte zodat het langer lekker aangenaam blijft in de serre of overkapping. Kortom beter voor het klimaat, uw portemonnee, het interieur, uw naasten en U.

Verschil moet er wezen…

Rem zonwering werkt uitsluitend met hoge kwaliteitsproducten en montagematerialen. Op deze wijze kunnen wij ook garanderen dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen ook qua montage bent u verzekerd van een geweldig werkend product waar u nog vele jaren plezier van zult hebben. Onze klantervaringen spreken voor zich, niet voor niet zijn wij De REM op uw zon!!!

Rem zonwering presenteert het aluminium lamellendak overkapping van Surma

aluminium lamellendak

Starry-starry-night!!! In het hart van de tuin, waar zonnestralen dansen, Schittert een innovatie die de natuur omarmt. Een elektrisch kantelbaar aluminium lamellendak, Een ode...

Stratto stretch gespannen zeildak

Stratto stretchdak

Stretch-it-out!!! Waanzinnig, prachtig, geweldig, ultiem, ongekend en ga zo maar door. Zijn zo maar een paar woorden die je spontaan te...

Matador veranda

De Matador veranda is een klein wonder waar maar liefst 30m2 schaduw bereikt kan worden wat hem uniek in gebruik...