Rolluiken Vlaardingen

Rolluiken

Rolluiken

Rolluiken hebben buiten een afschrikwekkende functie tegen inbraak ook een hoge isolerende werking wat resulteert in een lagere energierekening en zijn daarbuiten ideaal om het licht overdag te weren zodat het zelfs overdags donker blijft, handig als u bijvoorbeeld avonddienst heeft of uw kinderen “te” vroeg wakker worden.

Een rolluik gemaakt van geëxtrudeerd aluminium gevuld met schuim waardoor warmte en koude gescheiden blijven afhankelijk van uw wensen

De Rolluiken worden bij voorkeur uitgevoerd met een elektromotor welke met een afstandsbediening of een schakelaar wordt bediend. Ook kunt u tegenwoordig kiezen voor een motor op zonne-energie deze wordt altijd met een handige afstandsbediening bediend. De stroom wordt opgewekt d.m.v. een Solar paneel (meestal op de bak van het screen gemonteerd) die op zijn beurt een accu oplaad, er hoeven dus geen snoeren door of over de gevel te lopen en er wordt geen (dure) stroom uit het stopcontact gebruikt louter de zelf opgewekte “groene” stroom. De zogenaamde “Solar” motor is dan ook steeds vaker te vinden in een rolluik.

Impressies

Rechte, afgeschuinde of afgeronde uitvoering. Meer dan een kwestie van smaak.

Laat u uitgebreid informeren over de verschillen in bijvoorbeeld vorm, kleur en uitvoering. Het is zoveel meer dan smaak alleen. Zo zijn de ronde modellen beter bestand tegen vogels aangezien zij hier vanaf “glijden” en dus liever ergens anders gaan zitten.

Wist u bijvoorbeeld dat er rolluiken zijn met een zogenaamde “safe” lamel? Deze is met name bedoeld tegen inbraak en is in plaats van het schuim gevuld met een hars wat resulteert in een veel stevigere lamel bovendien zit deze lamel beveiligd in de geleider en is er dus praktisch niet uit te trekken. Dit en nog veel meer komt erbij “kijken” laat u dus goed voorlichten en u krijgt precies wat u nodig heeft en wilt.

Afgerond model rolluik

Je kunt rolluiken elektrisch met een schakelaar maar ook automatisch bedienen, van afstand met een afstandsbediening of een app op je computer, mobiel of tablet. Daarnaast bestaan er nog vele extra mogelijkheden. Zoals een automatische regeling met licht- en temperatuursensoren zodat als de temperatuur stijgt, de rolluiken vanzelf naar beneden zakken, ook kan dit gekoppeld worden aan bijvoorbeeld het weerbericht zodat je rolluiken al beneden zijn voordat de zon er op staat. Of op de door u gewenste tijden. Wel zo comfortabel…

Bekijk onze producten

Bekijk onze productcategoriën

Markiezen

Markiezen

Overkappingen

Overkappingen

Pergola zonwering

Pergola zonwering

Rolluiken

Rolluiken

Screens

Screens

Serrezonwering

Serrezonwering

Terrasschermen

Terrasschermen

Uitvalschermen

Uitvalschermen

Wij leveren en monteren rolluiken en zonwering in o.a. Rotterdam, Krimpen aan den IJssel, Capelle, Lekkerkerk, Gouda, Barendrecht, Berkel, en Bodegraven.

Maar ook voor een rolluik in Delft, Vlaardingen of Maassluis, Schiedam tot aan Hoek van Holland, Zoetermeer en Den Haag aan toe.
Onze service reikt vanaf Noordwijk Leiden, Leidschendam tot aan  Dordrecht, Sliedrecht en Gorinchem.
Maar ook vanaf Utrecht, Nieuwegein, Woerden, Breukelen en Mijdrecht tot zo ver als Zierikzee, Burgh- Haamstede, Renesse , Ouddorp en Hellevoetsluis.
Hierdoor vallen plaatsen als Spijkenisse, Ridderkerk, Naaldwijk, Waddinxveen, Monster en Alphen aan den Rijn en alles daartussen of in de buurt allemaal in ons servicegebied.
Dus ook hier geldt: Rem zonwering, de REM op UW zon!!! Ook met een rolluik of meerdere rolluiken.