Terrasschermen Leiderdorp

Terrasschermen

Terrasschermen

Een knikarmscherm, ook wel een terrasscherm genoemd, is een scherm dat kan worden gebruikt om de zon te blokkeren en om de temperatuur en het licht in een ruimte te reguleren. Er zijn een aantal voordelen aan het gebruik van een knikarmscherm:

 1. Energiebesparing: Door het blokkeren van de zon kan een knikarmscherm helpen om de temperatuur in een ruimte te verlagen, wat kan leiden tot lagere energiekosten voor het koelen van de ruimte.
 2. Comfort: Een knikarmscherm kan het licht in een ruimte reguleren, wat kan helpen om het comfort te verhogen.
 3. Privacy: Een knikarmscherm kan worden gebruikt om privacy te bieden, door inkijk van mensen, zeker die hoger wonen tegen te houden.
 4. Zonwering: Een knikarmscherm kan worden gebruikt om de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon, zoals verbranding en huidziektes.
 5. Waarde: Een knikarmscherm kan de waarde van een woning verhogen, omdat het kan worden gebruikt om de buitenruimte te verfraaien en het comfort te verhogen.
 6. Het kan makkelijk worden opgeklapt en opgeborgen als het niet gebruikt wordt, zodat het niet in de weg zit en fraai oogt aan de gevel.
 7. De uitval kan worden aangepast aan verschillende lengtes, zodat het zonlicht kan blokkeren of juist doorlaten op verschillende tijdstippen van de dag.
 8. Het kan worden gebruikt om de temperatuur van een ruimte te reguleren door het te openen of te sluiten op de juiste momenten.
 9. Ze bieden uitstekende bescherming tegen de zon en in zekere mate ook de wind.
 10. Ze zijn gemakkelijk te bedienen, met een handmatige of elektrische bediening.
 11. Ze zijn duurzaam en kunnen jarenlang meegaan mits er onderhoud aan wordt gepleegd en het scherm met “verstand” wordt gebruikt.
 12. Ze kunnen worden aangepast met verschillende vormen, kleuren en stijlen om aan uw persoonlijke voorkeuren te voldoen.

Impressies

Bekijk onze producten

Bekijk onze productcategoriën

Markiezen

Markiezen

Overkappingen

Overkappingen

Pergola zonwering

Pergola zonwering

Rolluiken

Rolluiken

Screens

Screens

Serrezonwering

Serrezonwering

Terrasschermen

Terrasschermen

Uitvalschermen

Uitvalschermen