Uitvalschermen Naaldwijk

Uitvalschermen

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn er verschillende uitvoeringen, zo is een uitvalscherm uit te voeren met standaard- of windvaste armen maar ook “valarmen/markisolette” en “glijarmen” zijn mogelijk evenals verschillende modellen van klassiek tot modern.

Een uitvalscherm wordt op meerdere plekken ondersteund en is hierdoor windvaster dan een knikarmscherm, dit kan d.m.v. een windvaste arm nog meer versterkt worden.

Sommige leveranciers hebben het zelfs over stormvaste armen iets wat ik eerlijk gezegd nooit heb begrepen aangezien geen enkel zonnescherm stormvast is en tijdens een storm dient u uw zonwering onder geen beding te gebruiken.

De valarmen, ook wel markisolette genoemd zijn met name bedoeld voor hoge ramen aangezien bij dit systeem het doek eerst vertikaal naar beneden komt om vervolgens op een ingestelde hoogte schuin naar buiten te “vallen” als een standaard uitvalscherm hierdoor wordt het raam meer bedekt en heeft u minder last van zonnestralen die langs het scherm naar binnen stralen.

Uitvalschermen worden bij voorkeur uitgevoerd met een elektromotor welke met een afstandsbediening of een schakelaar wordt bediend. Ook kunt u tegenwoordig kiezen voor een motor op zonne-energie deze wordt altijd met een handige afstandsbediening bediend. De stroom wordt opgewekt d.m.v. een Solar paneel (meestal op de bak van het uitvalscherm gemonteerd) die op zijn beurt een accu oplaad, er hoeven dus geen snoeren door of over de gevel te lopen en er wordt geen (dure) stroom uit het stopcontact gebruikt louter de zelf opgewekte “groene” stroom. De zogenaamde “Solar” motor is dan ook steeds vaker te vinden in de zonwering.

Uitvalscherm Rem zonwering Verano V155 sfeerfoto

Rechte, afgeschuinde of afgeronde uitvoering. Meer dan een kwestie van smaak.

Laat u uitgebreid informeren over de verschillen in bijvoorbeeld vorm, kleur en uitvoering. Het is natuurlijk van belang dat het scherm perfect aansluit op uw situatie en gevel, dit en veel meer komt erbij “kijken” laat u dus goed voorlichten en u krijgt precies wat u nodig heeft en wilt.

Rem zonwering detailfoto uitvalscherm

Degalux uitvalscherm

Je kunt uitvalschermen elektrisch met een schakelaar maar ook automatisch bedienen, van afstand met een afstandsbediening of een app op je computer, mobiel of tablet. Daarnaast bestaan er nog vele extra mogelijkheden. Zoals een automatische regeling met licht- en temperatuursensoren zodat als de temperatuur stijgt, de uitvalschermen vanzelf naar beneden zakken, ook kan dit gekoppeld worden aan bijvoorbeeld het weerbericht zodat je uitvalschermen al uitgerold zijn voordat de zon er op staat. Of op de door u gewenste tijden. Wel zo comfortabel…

Impressies

Bekijk onze producten

Bekijk onze productcategoriën

Markiezen

Markiezen

Overkappingen

Overkappingen

Pergola zonwering

Pergola zonwering

Rolluiken

Rolluiken

Screens

Screens

Serrezonwering

Serrezonwering

Terrasschermen

Terrasschermen

Uitvalschermen

Uitvalschermen