Screens Woerden

Screens

Screens

Screens zijn er verschillende uitvoeringen maar zijn veelal in te delen in twee soorten.

De normale (standaard) screen en de Ritsscreen (ook wel Zipscreen genoemd) de laatste is beter bestand tegen de elementen aangezien het doek aan de zijkanten in een geleider valt d.m.v. een “rits”.

De Ritsscreens worden altijd uitgevoerd met een elektromotor welke met een afstandsbediening of een schakelaar wordt bediend. Ook kunt u tegenwoordig kiezen voor een motor op zonne-energie deze wordt altijd met een handige afstandsbediening bediend. De stroom wordt opgewekt d.m.v. een Solar paneel (meestal op de bak van het screen gemonteerd) die op zijn beurt een accu oplaad, er hoeven dus geen snoeren door of over de gevel te lopen en er wordt geen (dure) stroom uit het stopcontact gebruikt louter de zelf opgewekte “groene” stroom. De zogenaamde “Solar” motor is dan ook steeds vaker te vinden in de zonwering.

Download hier gratis uw brochure voor onze uitgebreide Solidscreen collectie voor meer informatie 

Rechte, afgeschuinde of afgeronde uitvoering. Meer dan een kwestie van smaak.

Laat u uitgebreid informeren over de verschillen in bijvoorbeeld vorm, kleur en uitvoering. Het is zoveel meer dan smaak alleen. Wist u bijvoorbeeld dat u makkelijker door een donker doek “heenkijkt” en dat het s’avonds precies andersom werkt? Dit en nog veel meer komt erbij “kijken” laat u dus goed voorlichten en u krijgt precies wat u nodig heeft en wilt.

Je kunt screens elektrisch met een schakelaar maar ook automatisch bedienen, van afstand met een afstandsbediening of een app op je computer, mobiel of tablet. Daarnaast bestaan er nog vele extra mogelijkheden. Zoals een automatische regeling met licht- en temperatuursensoren zodat als de temperatuur stijgt, de screens vanzelf naar beneden zakken, ook kan dit gekoppeld worden aan bijvoorbeeld het weerbericht zodat je screens al beneden zijn voordat de zon er op staat. Of op de door u gewenste tijden. Wel zo comfortabel…

Impressies

Bekijk onze producten

Bekijk onze productcategoriën

Markiezen

Markiezen

Overkappingen

Overkappingen

Pergola zonwering

Pergola zonwering

Rolluiken

Rolluiken

Screens

Screens

Serrezonwering

Serrezonwering

Terrasschermen

Terrasschermen

Uitvalschermen

Uitvalschermen